Mateo Del Urlando Lupo

Mateo staat voor GESCHENK

Roepnaam: Mateo

De stamboom:

Daar zijn we dan, aangekomen bij pup nummer 11!
Geboren om 7.14 op 23 oktober.
Onze hekkensluiter, de jongste van het stel!
Vol trots presenteren we jullie:

Mateo Del Urlando Lupo
Mateo betekend geschenk 🤗

En een geschenk was hij zeker🤗 tijdens de eindsprint van de bevalling, toen lana een dutje ging doen om weer op kracht te komen, zijn wij even naar buiten gegaan om even een frisse neus te halen na een lange nacht. We voelden van tevoren aan haar buik al wel dat er nog een pupje in zat, maar wisten niet hoe lang dit nog ging duren. Binnen de 3 minuten dat we buiten zijn geweest is Mateo geboren😅. We zagen hem niet aankomen. Lana heeft hem geheel zelfstandig op deze wereld gezet. Daarom heeft hij ook deze naam gekregen omdat hij ook echt voelde als een geschenk.
Mateo is een rustig pupje, dat niet snel om aandacht komt vragen. Maar hij zoekt na het drinken altijd een fijn plekje bij de kop van mama Lana. Om daar lekker tegenaan in slaap te vallen. Hij vind eigenlijk alles wel prima. Voor wat betreft het gewicht zit Mateo mooi op de middenlijn van alle pups met inmiddels ruim 900 gram.

De laatste van de dag. We zijn op de helft💪🏻🙈
MATEO DEL URLANDO LUPO
Je naam betekend geschenk en dat was je voor ons! Zomaar even stiekem geboren toen wij even naar buiten waren. Je woog toen 446gr. Inmiddels ben je al een hele vent van bijna 8,5 kilo💪🏻.
Wat ben je een leuk mannetje om naar te kijken en om mee te spelen. Kroelen deden we alleen als het JOU uitkwam. Zomaar op schoot dat ging alleen gebeuren als jij dat zelf wilde😅.
Ook je achternaam del urlando lupo (de huilende wolf) deed je de laatste dagen echt eer aan 😂 wat kun jij gillen zeg! Veel plezier vriendje bij je nieuwe forever home je komt in een leuk roedeltje terecht, en nog bij een soortgenootje ook😉🥰
We zien je snel weer! (En vaak, als ik je nieuwe baasjes mag geloven)☺️