Esta Del Urlando Lupo

Esta staat voor STER

Roepnaam: Esta

De stamboom:

We zijn al weer aangekomen bij pup nummer 8🤗
Een heel lief teefje dat luistere naar de naam:
Esta Del Urlando Lupo
Esta betekend Ster

En een ster dat is ze🥰 een schatje eerste klas. Wat kan zij kroelen zeg☺️ ze zal niet zomaar uit zichzelf op schoot klimmen maar als we haar oppakken voor de 1-op-1 tijd, kruipt ze bijna in je, zo heerlijk.
Inmiddels is ze de “lichtste” van het nest, niet omdat ze slecht eet/drinkt en niet aankomt maar omdat Bella (voorheen de lichtste) zo goed aankomt🤗.

Voorlopig de laatste die uitvliegt😥☺️
ESTA DEL URLANDO LUPO
Je was op slechts 2 gram na, bijna de lichtste van het stel (alleen bella was lichter), met een geboortegewicht van 342gr. Uiteindelijk werd je de grootste van alle dames 💪🏻 met een eindgewicht van ruim 9 kilo. Esta is, en blijft, jouw naam! Vernoemd naar onze dochter Esmee😍🥰
Lief schatje dat je bent, knuffelen daar hou je wel van en aan Tom z’n oor knabbelen vond je ook geweldig. Je hebt een supergoed ontwikkelde “bijtrem” en weet precies hoe ver je mag gaan. Heerlijk vond je het om met je broertjes en zusjes te spelen, maar je kan ook super goed alleen spelen, ging dan lekker apart liggen en kon helemaal in je eigen spel opgaan🥰.
Je komt zeker goed terecht bij je nieuwe baasjes  je mag straks lekker met je nieuwe baas mee naar het werk als je aan alles een beetje gewend bent😉 haal daar geen kattenkwaad uit hé😉 anders meet ie je gelijk een nieuw kapsel aan🤪🤣.
Het ga je goed lieve schat, heerlijk knuffeltje. We zien elkaar snel weer 😍🥰